På Dockside hyllar vi den goda och hållbara maten. Vi har ett nära samarbete med Sjörök Fisk & Vin på Skeppsbron som serverar lunch och middag i maritim miljö med utsikt över hamnen. På bottenvåningen på Dockside finns också sommarkrogen som under övriga året är öppen för beställningar.

LUNCH
Ingår i våra konferenspaket och serveras på Sjörök. Varje dag kan du välja mellan dagens rätt, veckans fisk eller ett vegetariskt alternativ. Har du särskilda kostönskemål meddela detta senast klockan 12.00 dagen före besöket.

CATERING
Vi har möjlighet att erbjuda cateringlunch eller smårätter i Visionsrummet på Dockside eller i Valvet. Vi dukar upp med mingelbord och serverar maten som en stålunch.

MIDDAG
I bottenplan på Dockside finns husets restaurang som går att abonnera för grupper. Och på ovanvåningen kan vi duka upp en exklusiv förbokad middag. Panoramautsikten över hamnen ingår.

FESTVÅNING
Dockside kan abonneras för fester, middagar och mingel. Du kan hyra enbart lokalen eller få hjälp med hela arrangemanget, från snittar till avec.

AKTIVITETER
Vill du koppla ihop besöket på Dockside med en båttur och varför inte en grillkväll ute på en ö i Karlskronas Skärgård? Läs mer om möjligheterna på eventparlamentet.

SJÖRÖK & VÄNNER
Förutom Sjörök Fisk & Vin samarbetar vi även med Elsas Café och Biobaren. Här finns kärleken till maten, smakerna och ett stort fokus på lokal- och närproducerat, från bakverk till gourmetmat.