Plats för inspiration

Docks Conference är en plats för upplevelser. Här finns rum för allt från minimässor och utställningar till studioinspelningar och hybridmöten. På denna sidan har vi samlat olika case som inspiration.

Hybrid

På Dockside har vi den senaste tekniken för hybridmöten. Här finns dubbla skärmar så att du kan koppla upp en extern företagshållare eller koppla ihop mötesdeltagare från olika platser.

Streaming

Vi hjälper dig att streama mötet. I huset finns TV-teknik på plats och vårt team filmar, mixar och lägger ut. Dockside kan även användas som filmstudio.

Våra återkommande after work-kvällar på Docks kallar vi för Bubbelonsdag. Då öppnar vi upp baren i lobbyn och serverar bubbel med tilltugg. Givetvis erbjuder vi även öl, vitt & rött vin samt goda alkoholfria alternativ. Ta tillfället i akt att snacka business eller bara hänga i vår lounge. Bubbelonsdag är såklart alltid på onsdagar men datumen är oregelbundna, så håll utkik och följ oss på Facebook. Alla är välkomna!

Se bilder från eventet

Bolagsstämma för LF Blekinge

Över 100 deltagare träffades på Docks för de årliga förhandlingarna och kvällen bjöd på mingel och middag. Landshövding Ulrica Messing höll föredrag och de tre nominerade deltagarna till Hållbara Blekinge presenterades. Stämmans moderator var Paula Gullbing.

Se bilderna från årets bolagstämma för LF Blekinge

Invigningsmingel

Det blev en storstilad invigning av Docks. Flera hundra personer kom och kollade in våra nya lokaler och mötesrum på Skeppbrokajen. Det serverades god mat och dryck på alla plan och i Panorama bjöd det på livemusik.

Se alla bilder från invigningen

Utställning

Välkommen att göra din presentation på Dockside. Ljuset och den inspirerande utsikten blir en utmärkt fond för minimässor och utställningar.

Event

Vi har flera stora lokaler som passar bra för event. Nya Panorama på Docks eller Dockside. Här finns modern teknik med en 100 tums TV samt en kompletterande skärm för exempelvis externa företagshållare. Här finns ljudanläggning, trådlös Clickshare-teknik och allt styrs smidigt med hjälp av en ipad.
Vi hjälper dig med fika och mat samt aktiviteter och en moderator om så önskas. Välkommen med din bokningsförfrågan.

Case

Frukostmöte både på plats och digitalt

Näringsriktig morgon med Karlskrona kommun. Här bjöds näringslivet på information och inspiration om aktuella tillväxtuppdrag som pågår i kommunen. Mötet kunde upplevas både på plats och via streaming på webben. 

Minimässa med inspirerande möbeldesign

Minimässa med möbeldesign. Här visades utvalda nyheter och diskuterades affärer. De inbjudna gästerna var återförsäljare i branschen. Sju olika företag var på plats med representanter: EKV, Kallin & Franzén, Nevotex, Jeltec, Basic Cellection, Dalform och Zilenzio.

Seminarium om hybridmöten och kommunikation

”Så blir du mötessmart!” IT-leverantören Iqita och reklambyrån Lennandia bjöd i samarbete med Dockside in till ett seminarium om hybridmöten och kommunikation. Teknikforskaren Johan Åberg var en av talarna som tipsade om hur man effektiviserar digitala möten.