Dockside är ett naturligt centrum för både spontana och planerade möten. Byggnaden är enkel att angöra – för konferenser eller arbetsmötet och har en ”ikon-arkitektur” som sticker ut. Dockside erbjuder läge och exklusivitet som också passar utmärkt vid gästbesök. Dockside passar utmärkt för affärsmöten. Allt från större mingel till exklusiva sammankomster, exempelvis som start på ett besök med affärsgäster. Huset kan förvandlas till expo. Här finns utrymme för minimässor och presentationer. Det kan vara arrangemang som exempelvis smakupplevelser, produktpresentationer eller stadsutvecklingsprojekt.

Visionsrum

Plan 2 i huset Dockside är skapat för större och representativa möten. Rummet har balkong och utsikt över Karlskrona stadsmarina. Rymmer upp till 100 personer i biosittning.

Boka rum

Beslutsrum

Vårt mötesrum, som också finns på plan 2, passar perfekt för den mindre gruppen eller styrelsen. Rymmer cirka 14 personer.

Boka rum

Mötesrum

Lokalen på plan 1 lämpar sig för grupparbeten och informationsträffar för upp till cirka 40 personer. Här finns café och restaurangkök i anslutning.

Boka rum

Valvet

På Skeppsbron 3, i samma hus som Handelsbanken, finns vårt grupprum Valvet på bottenplan. Valvet består av två olika rum med både konferens- och loungemiljö. Passar upp till cirka 25 personer.

Boka rum