Möten och konferens i Karlskrona - Dockside Conference

Möten och konferens

i Karlskrona

Välkommen till Dockside Conference i Karlskrona. Här erbjuder vi konferenser med havsutsikt. Hos oss får du en personlig och lyhörd konferensvärd, god mat (ofta tillagat på ekologiska och närproducerade råvaror) och givetvis moderna, fräscha möteslokaler i varierande storlekar.

Gällande konferensutrustning så har vi det mesta. Önskas något särskilt så ordnar vi fram det. Vi tycker att de små detaljerna gör skillnaden. Som att bjuda mötesdeltagarna på färskmalet kaffe och hembakt bröd. Eller att kunna ta en bensträckare längs vattnet.

Vill du kombinera din konferens med en aktivitet, exempelvis en båttur eller matlagningskväll så hjälper vi gärna till. Läs mer i länken nedan.

eventparlamentet.se

Vi erbjuder konferenser i följande anläggningar:

  • Dockside

    Dockside-huset som är klätt med roströd cortenplåt är hjärtat i verksamheten. På ovanvåningen finns ett styrelserum och vårt stora Visionsrum med utsikt för Karlskronas stadsmarina. Här finns teknik för professionella videomöten och studio för digitala TV-sändningar.

  • Valvet

    Valvet på Skeppsbrokajen 8 (intill Handelsbanken) är ett grupprum som består av två olika rum med både konferens- och loungemiljö. En perfekt plats när man vill mötas lite avskilt – men på ett ställe som ligger centralt och är lätt att angöra.

  • Brinova Arena

    Brinova Arena Karlskrona vid Borgmästarefjärden är vårt senaste tillskott. I den nya stora event- och sportarenan hyr vi ut logerna för konferenser och möten. För större sammankomster så går det att hyra hela arenan.

Se alla våra rum

PDF – Kvalitet och Hållbarhet