Våra Restauranger - Dockside Conference

Våra

Restauranger

Maten betyder mycket för en lyckad konferens. Ekologiska och närproducerade råvaror är viktiga ingredienser. På dagarna erbjuder vi konferensfika och lunch men ordnar både mingel och middag. Som bas har vi festvåningen i Dockside-huset på Skeppsbrokajen. Utöver det har vi ett nära samarbete med utvalda krogar.

Konferensfika från grunden
Vi arbetar med utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en riktigt god konferensfika. Exempelvis bakverk från Systrarna Lindqvist som gör allt från grunden. Även våra restaurangpartners Sjörök och Trydes Mat bakar sitt eget bröd.

Boka vår festvåning
Ovanvåningen på Dockside-huset är en modern festvåning för bröllopsfester, studentskivor och födelsedagskalas. Rummet har balkong och utsikt över vattnet. Här finns även vårt beslutsrum och lobby med kaffemaskin, serveringsbord och rymlig kyl. Porslin går att hyra och mat kan hämtas från Sjörök.

Restaurang Italiano serverar lunch åt våra konferensgäster på Docks.
Här äter du gott i modern och mysig miljö – med havsutsikt. Italiano tillagar sin mat med fina råvaror. Mottot är att gästerna ska känna den italienska kulturen, värmen och kärleken. Till lunchen för våra konferensgäster går att välja på bland annat pasta och husmanskost.

Besök Italiano

Trydes mat
Som konferensgäst på Brinova Arena får du tillgång till Trydes mat beläget på plan 2. Maten tillagas efter devisen ”Enkelt, lyxigt och gott”. Köksmästaren är Patrik Trydefeldt som fick sitt genombrott efter medverkan i Sveriges Mästerkock. Här kan du äta både konferensfika, lunch och middag för grupper.

Besök Trydes mat

Från pizzameny till bakverk
Elsas lilla krog kompletterar vårt utbud med matpartners. Här tillagas pizza, gröna bufféer, charkbrickor och bakverk. Vi ordnar catering till våra konferenslokaler eller bokar in gruppen i restaurangens mysiga källarvalv. Elsas är beläget centralt i Karlskrona på Ronnebygatan.

Besök Elsas