Våra Restauranger - Dockside Conference

Våra

Restauranger

Maten betyder mycket för en lyckad konferens. Ekologiska och närproducerade råvaror är viktiga ingredienser. På dagarna erbjuder vi konferensfika och lunch men ordnar både mingel och middag. Som bas har vi vår egen restaurang Rost & vin och Sjörök på Skeppsbrokajen. Utöver det har vi ett nära samarbete med utvalda krogar.

Konferensfika från grunden
Vi arbetar med utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en riktigt god konferensfika. Exempelvis certifierat kaffe från Rosteri Skeppsgossen – som rostas i Karlskrona – och bakverk från Systrarna Lindqvist som gör allt från grunden. Även våra restaurangpartners Sjörök och Trydes Mat bakar sitt eget bröd.

Restaurang på kajen
I Dockside-huset finns vår restaurang Rost & vin med bästa utsikten från kajen. På sommaren en populär skaldjursrestaurang, under övriga året öppet för bokade sällskap, fester och konferenser.

Besök rost & vin

Mat från alla världens hörn
Restaurang Sjörök serverar lunch åt våra konferensgäster på Dockside och Valvet. Här äter du gott i en miljö som bjuder på en spännande blandning av modernt och mysigt retro – med havsutsikt. Mindre sällskap kan vi boka in i det glasade vinrummet. Kvällsmenyn är baserad på vällagad mat från alla världens hörn.

Besök sjörök

Trydes mat
Som konferensgäst på Brinova Arena får du tillgång till Trydes mat beläget på plan 2. Maten tillagas efter devisen ”Enkelt, lyxigt och gott”. Köksmästaren är Patrik Trydefeldt som fick sitt genombrott efter medverkan i Sveriges Mästerkock. Här kan du äta både konferensfika, lunch och middag för grupper.

Besök Trydes mat

Från pizzameny till bakverk
Elsas lilla krog kompletterar vårt utbud med matpartners. Här tillagas pizza, gröna bufféer, charkbrickor och bakverk. Vi ordnar catering till våra konferenslokaler eller bokar in gruppen i restaurangens mysiga källarvalv. Elsas är beläget centralt i Karlskrona på Ronnebygatan.

Besök Elsas

Smak från amerikanska södern
I en arkitektonisk svart kub med nära gångavstånd från Dockside ligger Smoke Barbeque & Bar. Krogen bjuder på smaker från amerikanska södern. Här finns en egen rök där man långsamt tillagar kött, fisk och grönsaker. Grupper har möjlighet att sitta avskilt i ”bakfickan” eller få maten levererad till konferenslokalen.

Besök Smoke